UX design diensten

UX design

Wil je je digitale product naar een hoger niveau tillen en je online bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden?

Als ervaren UX-designer ben ik jouw partner in het realiseren van deze doelen, niet alleen op uitvoerend, maar ook op strategisch niveau.

Gebruikersonderzoek

Gebruikersonderzoek is de sleutel naar het centraal stellen van je gebruiker en het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites en digitale producten.

Of het nu gaat om usability-tests, gebruikersinterviews of toegankelijke online testtools; UX-onderzoek levert altijd waardevolle – en vaak ook essentiële – inzichten op.

UI design

Een aantrekkelijk visueel ontwerp voor je website of digitaal product is een essentieel element van de totale gebruikerservaring.

Als UI-designer combineer ik visuele kwaliteiten met uitstekende gebruikerservaringen, waardoor jouw gestroomlijnde website ook optimaal presteert.

UX coaching & advies

Heb je behoefte aan uitgebreide begeleiding bij het centraal stellen van je gebruiker of bij het uitvoeren van UX-design met je eigen team?

Of wil je dat de gebruiker wordt vertegenwoordigd bij het stakeholderoverleg en zoek je iemand die deze rol met souplesse kan vervullen?

Conversie optimalisatie

Het optimaliseren van gebruikersprocessen op je website resulteert in meer online aanvragen en verkopen.

Als UX-designer heb ik veel ervaring met e-commerce en lead generator websites. Ik weet vaak welke designpatronen werken en welke niet. En ook hier kunnen we gebruikersonderzoek of AB testing inzetten om onze ideeën en aannames te testen.

UX quickscan

Wil je weten hoe jij scoort op online gebruiksvriendelijkheid, bruikbaarheid en aantrekkingskracht en hoe je dit kunt verbeteren?

Ik maak dit regelmatig inzichtelijk voor webshops, marketing- en lead generator websites.